Microsoft Stand-Up ELTE

Címkék: Microsoft Stand Up, Eseménybeszámoló, ELTE

Microsoft Stand-Up ELTE

Novemberben és decemberben Roadshowt tartottunk több egyetemen is, köztük az ELTE-n. Az ELTE-n december 1-jén tartottuk meg, melynek én voltam a főszervezője. A hozzátartozó Facebook eseményt itt tekinthetitek meg. Lássuk miről is szólt!

Mint mindegyik Roadshow-nk, ez is főként az Office 365-ről és az Azure-ról szólt. Mint mindenhol, itt is 8-kor kezdődött a rendezvény, ahol az MSP-k mellett hostessek is jelen voltak, ahol elsősorban a diákoknak szóló ingyenes Office 365 és Azure szolgáltatásokról adtunk tájékoztatást, lehetőség volt eszközök megtekintésére is, emellett persze kaptunk Windows 10-zel és egyéb témákkal kapcsolatos kérdéseket is, melyekre ugyanúgy szívesen válaszoltunk. Illetve természetesen helyszíni regisztrációkra is lehetőség volt, aminek sikerességét mutatja, hogy több mint 160-an regisztráltak az ingyenes Office-ra!

Sokan regisztráltak a helyszínen

Majd 11:30-kor megkezdődtek az előadások, két előadás volt az Office témában, 5 előadás volt az Azure és fejlesztés kapcsán, illetve zárásként egy rövid bemutató volt az Imagine Cup-ról a 2015-ös Imagine Cup világdöntőjének közönségdíjas csapatának egyik tagjától.

Az alábbi előadások voltak:

Orbán Bence: O365 Big Picture, áttekintés
Dászkál Fruzsina: Sway, OneNote bemutató
 
Gulyás Gábor: Azure Big Picture, áttekintés
Domonkos Gábor: Hogyan aktiváld díjmentes fiókodat Azure-ban?
Csalami Krisztián: Web alkalmazás fejlesztés és publikálás a felhőbe, és a Visual Studio Online
Lehóczky Zoltán: Orchard tartalomkezelő rendszer feltelepítése néhány kattintással
Gulyás Gábor: Felhőalapú, keresztplatformos mobil alkalmazások fejlesztése
 
Musicz Péter: Imagine Cup, avagy csináld amit szeretsz és mi megmutatjuk, hogyan élhetsz meg belőle

Volt érdeklődés az előadások iránt

Mint az előbbi képen is látható, a résztvevők egy Subway ebédet kaptak ajándékba. Emellett néhány póló is gazdára talált, melyet az előadók kérdéseire helyesen válaszolók kaptak.

Én az ASP.NET MVC alapjairól, a web alkalmazás felhőbe publikálásáról, illetve a Visual Studio Online használatáról tartottam előadást

Reméljük, hogy hasznos volt mindenkinek, aki részt vett rajta, és találkozunk legközelebb is!

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólok