Bartha Márk

Student Partner
Óbudai Egyetem - Neumann János Informatikai Kar

Bio: 12 éves korom óta űzöm hobbi szinten a programozást, majd 2010-ben kezdtem szoftverfejlesztői pályafutásomat, hála az Óbudai Egyetem Neumann Karának, ahol elköteleződtem a Microsoft fejlesztői technológiák iránt. Több .NET alapú szoftverfejlesztési projektben vettem részt, eleinte az ipari automatizálás területén, majd egy évig fejlesztettem a DevExpress XAF keretrendszerben.
2013 óta a Lombiq Technologies-nál dolgozom a Microsoft vezetésű open source Orchard keretrendszerben, mely e blog alapjait is adja. 2015 eleje óta vezető fejlesztői és mentorálási feladatokat is ellátok.

Ha már Microsoft, 2013 óta Microsoft Student Partner vagyok, amely rengeteg lehetőséggel látott el mind a technológiai ismereteim, mind a soft-skillek fejlesztése terén. 2015 óta a Microsoft Student Partners Magyarország blogot vezetem.

Szeretek futni, főzni, olvasni (Stephen King, Dan Brown, Duncan Shelley). Érdekel a tágabb értelemben vett pszichológia és személyiségfejlesztés. A szerzett ismereteimet igyekszem a legtöbb helyen alkalmazni, student partnerként, mentorként és projektvezetőként.

Bejegyzéseim